MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Invitatie ICPE-CA

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE -CA va invita sa participati la sesiunea de informare care va fi organizata in data de 30 iunie 2009, ora 10 00, la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, cladire J, etaj III.

Promovarea rezultatelor cercetarii romanesti si cresterea aplicabilitatii acestora este un deziderat pe care Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica il sustine prin numeroase actiuni precum evenimente de informare, dezbateri, simpozioane, etc. Urmand exemplul acesteia, institutul ICPECA va prezenta public rezultatele activitatii sale de cercetare desfasurata in anul 2008 prin raportul anual de activitate, precum si oferta sa de produse si servicii. Sesiunea va constitui si prilejul organizarii „PORTILOR DESCHISE ale INCDIE ICPE – CA pentru INSTITUTII” concretizate prin vizita in laboratoarele institutului.

Vor fi invitati colaboratori din mediul academic, universitar, institute de cercetare si mediul de afaceri cu scopul de a promova rezultatele celor mai bune proiecte si de a crea premizele unor colaborari viitoare.

aparut in: ANCSANCS, pe 29 iunie 2009.

×