MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Ziua Portilor Deschise la ICPE-CA

INCDIE ICPE-CA anunta organizarea, pe 30 iunie, a unei sesiuni de informare in cadrul careia vor fi prezentate atat raportul anual de activitate, cat si oferta sa de produse si servicii. Sesiunea face parte din evenimentul „Portile Deschise ale INCDIE ICPE-CA pentru institutii”, care le va oferi curiosilor prilejul de a vizita laboratoarele institutului, de a promova rezultatele celor mai bune proiecte si de a crea premizele unor colaborari viitoare.

„Promovarea rezultatelor cercetarii romanesti si cresterea aplicabilitatii acestora in economie este un deziderat pe care Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica il sustine prin numeroase actiuni precum evenimente de informare, dezbateri, simpozioane, etc. Urmand exemplul acesteia, institutul nostru isi propune sa prezinte public rezultatele activitatii sale de cercetare desfasurata in anul 2008″, declara prof. dr. Wilhelm Kappel, director general INCDIE ICPE – CA.

La eveniment sunt asteptati colaboratori din mediul academic, universitar, institute de cercetare si mediul de afaceri, reprezentanti ai presei.

aparut in: TopBusiness, pe 29 iunie 2009.

×