INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE
PENTRU INGINERIE ELECTRICA ICPE-CA
Sigla ICPE-CA MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ȘI DIGITALIZĂRII Sigla MEC
romana english


Declaratie de calitate

Misiunea INCDIE ICPE-CA este de a furniza clientilor produse / servicii de cea mai inalta calitate in cercetare, proiectare, dezvoltare, productie, in domeniul materialelor electrotehnice, al aplicatiilor acestora in industrie, tehnologii electrochimice, controlul vibratiilor, inginerie neconventionala, prin realizarea produselor/serviciilor la timp si intr-o maniera care implica metode inovatoare pentru optimizarea costurilor.

Viziunea companiei INCDIE ICPE-CA este de a-si mentine pozitia de leader in domeniu, in România si de a se dezvolta prin patrunderea pe piata internationala prin colaborare cu firme si clienti internationali.

Obiectivul strategic privind politica de calitate al INCDIE ICPE-CA este de a realiza si mentine o reputatie de calitate, bazata pe o atitudine loiala si profesionala a fiecarui angajat fata de institut.

Fiecare lucrare-proiect trebuie sa constituie o recomandare pentru noi si o baza de referinta pentru clientii nostri.

Aceasta politica impune satisfacerea continua a cerintelor principalelor parti implicate: investitori, autoritati publice, cercetatori, proiectanti, verificatori de proiecte, utilizatori, proprii angajati, asociatii profesionale, organisme de reglementare/certificare, precum si ale reglementarilor aplicabile.

Politica de calitate a INCDIE ICPE-CA este de a elabora si implementa un sistem de management al calitatii, care sa raspunda cerintelor atât pe plan local, cat si international.

Acest sistem materializeaza atasamentul nostru pentru spiritul de echipa si respectul pentru toate partile implicate in realizarea obiectivelor stabilite.

Fiecare angajat al societatii noastre este incurajat sa urmareasca dezvoltarea profesionala, printr-o informare continua, pentru a mentine standardul profesional la acelasi nivel cu standardele internationale.

Voi angaja, prin exemplul meu personal si continuu, resursele necesare pentru a face sa fie sigur ca acesta politica este cunoscuta, inteleasa, aplicata si mentinuta de catre toti angajatii societatii, indiferent de pozitia ocupata.

CALITATEA ESTE RESPONSABILITATEA TUTUROR COMPARTIMENTELOR SI ANGAJATILOR, IAR RASPUNDEREA PENTRU IMPLEMENTAREA POLITICII CALITATII ESTE STABILITA LA NIVELUL CONDUCERII EXECUTIVE.


dr. ing. Sergiu NICOLAIE
Director General
SR EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015)