MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Comunicarea ICPE-CA cu media in 2015 Mai

COMUNICAT DE PRESA
21 mai 2015

In luna martie a.c. echipa Medical Rehabilitation Monitoring (compusa din Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga, eleve ale Liceului International de Informatica) din cadrul Centrului de Excelenta pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din INCDIE ICPE-CA a obtinut medalia de aur la concursul INFOMATRIX – faza nationala.
Aceeasi echipa a confirmat rezultatele obtinute si la faza internationala a concursului INFOMATRIX, desfasurat in perioada 15-17 mai, obtinand medalie de aur pentru proiectul de cercetare Microsenzori destinati procedurilor de reabilitare medicala a membrului superior. La concursul INFOMATRIX au participat 150 de proiecte din 26 de tari.
Prin toate demersurile facute, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, prin Centrul de Excelenta, sustine pregatirea tinerilor talentati din licee in domeniul stiintific, astfel incat, ulterior, acestia sa fie atrasi in cadrul institutelor nationale de cercetare-dezvoltare.

BIROUL DE PRESA ICPE-CA
goodagencycomunicatemediaagerpresmarketingromaniapromptmediaamosnewsfabricadebaniecomunicate 

16 mai 2015, ICPE-CA la TVR1, emisiunea Europa mea,
TVRPLUS, pana la min 04:38.

Interviul dl. Traian Zaharescu la Radio Romania Cultural, emisiunea Stiinta in cuvinte potrivite, 18 mai 2015, ora 13.30, despre procesarea prin iradiere.

 

 

×