MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Comunicarea ICPE-CA cu media in 2015 Ianuarie

COMUNICAT DE PRESA
29 ianuarie 2015

Centrul de Excelenta pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA obtine noi rezultate cu echipele de cercetare existente.
Astfel, doua echipe ale Centrului s-au calificat pentru a participa la Olimpiada ISEF-INTELL din Pittsburg, SUA, care se va desfasura in luna iunie 2015. Cele doua echipe participante sunt echipa HARVESTING CUBE constituita din Luca FLORESCU, elev al Colegiului Sf. Sava, si Andrei CORBEANU, elev al Colegiului Tudor Vianu, si echipa E_COMMERCE PLATFORM formata din Cristian DRAGOMIR si ALexandru GLONTARU, elevi ai Colegiului Tudor Vianu.
La Olimpiada ISEF-INTELL echipele amintite vor participa cu proiecte de cercetare din domeniul harvesting si IT, fiind sustinuti in demersul lor de cercetatori ai ICPE-CA.

BIROUL DE PRESA ICPE-CA

amosnewscomunicatemediareporterul ecomunicateziare-pe-netindex-stiri.rogoodagencyeconomistul.ro

Interviu domnul Lingvay Iosif la Radio Romania Bucuresti, 29 ianuarie 2015 despre Rosia Montana – impactul asupra mediului a exploatarii de subrafata si a concentrarii minereurilor prin cianurare: www.bukarestiradio.ro

 

×