MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Comunicarea ICPE-CA cu media in 2014 Septembrie

COMUNICAT DE PRESA – 8 septembrie 2014

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, partener in proiectul “Promovarea Finantarii Inovarii in Sud-Estul Europei – PROFIS” din cadrul Programului de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei (SEE), Axa prioritara Facilitarea inovarii si antreprenoriatului, Domeniul de intervenţie Dezvoltarea unui mediu propice antreprenoriatului inovativ, a organizat o competitie de idei inovative de afaceri.
Aceasta competitie are loc in contextul unei provocari a politicii economice din regiunea Sud-Estul Europei, si anume cum si cat de repede potentialul de inovare existent poate fi transformat din optiune in realitate, cum ideile inovatoare pot gasi drumul catre piata si, nu in cele din urma, cum pot fi create noi capabilitati si capacitati de inovare.
In acest sens, joi, 11 septembrie 2014, la sediul INCDIE ICPE-CA din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 313, sector 3, Corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, se vor evalua ideile de afaceri inscrise la competitie si incepand cu ora 12.30 se va desfasura festivitatea de premiere a celor mai bune 3 idei de afaceri.
In acest context, la festivitatea de premiere vor fi prezenti competitorii inscrisi si evaluatorii, iar cei 3 autori ai propunerilor premiate le vor putea prezenta pe scurt si vor raspunde intrebarilor mass-media.
Ca un rezultat al calitatii si viabilitatii celor 3 propuneri de afaceri, autorii acestora vor beneficia de asistenta si mentorat din partea unor experti in domeniul antreprenoriatului. Asistenta acordata are ca scop imbunatatirea propunerilor de afaceri, in vederea sustinerii acestora la Budapesta, in luna noiembrie 2014, cand va avea loc etapa finala de evaluare la nivelul tuturor tarilor participante in proiect (Ungaria, Romania, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bosnia si Herzegovina, Serbia, Italia si Austria).
Toate informatiile legate de competitie se gasesc aici.
Pentru confirmarea participarii si detalii suplimentare despre eveniment, va rugam sa contactati responsabilul de proiect, ing. Ion Ivan, tel. 021 346 82 97/132, e-mail: ion.ivan@icpe-ca.ro.

Aparut în: Comunicatemedia.roFabrica de BaniEComunicate,

 

 

×