MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Comunicarea ICPE-CA cu media in 2013 Iunie

COMUNICAT DE PRESA – 12 iunie 2013

In perioada 2-7 iunie 2013 s-a desfasurat in Olanda, Middelbourg, Olimpiada de Proiecte de Cercetare INESPO 2013, olimpiada dedicata tinerilor cercetatori.
La aceasta competitie Romania a fost reprezentata de 2 licee, medalia de argint fiind castigata de echipa liceului Tudor Vianu, compusa din olimpicii Stefan Iov si Alexandru Glontaru. Echipa a fost coordonata in desfasurarea cercetarii de seful Departamentului Micro-Nano-Electrotehnologii din cadrul INCDIE ICPE-CA, dr.Ing. Mircea Ignat.
Aceasta initiativa de a sustine temele de cercetare reprezinta o parte din politica institutului, aceea de a se implica in initierea si atragerea elevilor olimpici in domeniul cercetarii stiintifice.
Pentru a detalia aspecte cu privire la proiectul castigator si modalitatea de coordonare prezenta si viitoare a INCDIE ICPE-CA in astfel de proiecte, in data de 3 iulie 2013, ora 11, la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, Corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, se va organiza o conferinta de presa.
Conferinta de presa va prilejui si evidentierea infiintarii primului centru de initiere in cercetare stiintifica pentru elevii olimpici.

Aparut in: AsiiromaniResboiuFabricadebaniZiareliveZiuaconstantaPromptmediaEcomunicateMarketingromaniaRnewsPromoafaceriNiuzerZiar.comComunicate-de-presa-evenimente.blogspot.roZiarulstiintelor.euZiarulprofit,AmosnewsComunicatemedia.roHaga.mae.roComunicatemedia.roEcomunicate.roAdevarulAgora.roZiuaconstanta,ZiarulprofitRealitatea.netPresaonline.comStiriong.roCsrmedia.roZiar.comZiarelive.roStiri-itc.roCalificativ.roStar-storage.roRador.roNewz-all.blogspot.roDigi24Fabricadebani.roAmosnewsCurentulStiri.astazi.roStudentiq.ro,Jurnalul.roPromptmedia.ro..

Stomatologia Moderna – mai-iunie 2013

×