MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII

Comunicarea ICPE-CA cu media in 2012 Noiembrie

Comunicat de presa – 13 noiembrie 2012

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA impreuna cu Federatia Romana de Inginerie Biomedicala va invita sa luati parte la seminarul „Ingineria biomedicala 2012: crestere continua in pofida crizei” .
Evenimentul va avea loc in data de 16 noiembrie 2012, la sediul ICPE-CA din Splaiul Unirii 313, corp J, etaj 3, Sala de Consiliu, incepand cu ora 10.00.
Seminarul va constitui un bun prilej pentru dezbateri si diseminare de cunostinte in domeniul ingineriei biomedicale privind evaluarea reabilitarii medicale, dar si interdisciplinaritatea relatiei medic-inginer.
De altfel, seminarul va reprezenta si o oportunitate pentru evidentierea rezultatelor de cercetare obtinute in domeniul recuperarii medicale prin intermediul materialelor bioceramice poroase pe baza de fosfat de calciu si a senzoristicii bazate pe elemente piezoceramice.
La lucrarile evenimentului vor participa oameni de stiinta de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie Medicala si Facultatea de Electrotehnica, Institutul National de Cercetare pentru Sport, Academia de Stiinte Medicale si din mediul privat
:
Aparut in: ComunicatemediaEcomunicatePromptmediaNiuzerFabricadebaniMarketingromaniaRo-afaceri.×