INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE
PENTRU INGINERIE ELECTRICA ICPE-CA
Sigla ICPE-CA MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII Sigla MEC
romana english


Comunicarea ICPE-CA cu media in 2013 Iunie

COMUNICAT DE PRESA - 12 iunie 2013

In perioada 2-7 iunie 2013 s-a desfasurat in Olanda, Middelbourg, Olimpiada de Proiecte de Cercetare INESPO 2013, olimpiada dedicata tinerilor cercetatori.
La aceasta competitie Romania a fost reprezentata de 2 licee, medalia de argint fiind castigata de echipa liceului Tudor Vianu, compusa din olimpicii Stefan Iov si Alexandru Glontaru. Echipa a fost coordonata in desfasurarea cercetarii de seful Departamentului Micro-Nano-Electrotehnologii din cadrul INCDIE ICPE-CA, dr.Ing. Mircea Ignat.
Aceasta initiativa de a sustine temele de cercetare reprezinta o parte din politica institutului, aceea de a se implica in initierea si atragerea elevilor olimpici in domeniul cercetarii stiintifice.
Pentru a detalia aspecte cu privire la proiectul castigator si modalitatea de coordonare prezenta si viitoare a INCDIE ICPE-CA in astfel de proiecte, in data de 3 iulie 2013, ora 11, la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, Corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, se va organiza o conferinta de presa.
Conferinta de presa va prilejui si evidentierea infiintarii primului centru de initiere in cercetare stiintifica pentru elevii olimpici.

Aparut in: Asiiromani, Resboiu, Fabricadebani, Ziarelive, Ziuaconstanta, Promptmedia, Ecomunicate, Marketingromania, Rnews, Promoafaceri, Niuzer, Ziar.com, Comunicate-de-presa-evenimente.blogspot.ro, Ziarulstiintelor.eu, Ziarulprofit, Amosnews, Comunicatemedia.ro, Haga.mae.ro, Comunicatemedia.ro, Ecomunicate.ro, Adevarul, Agora.ro, Ziuaconstanta, Ziarulprofit, Realitatea.net, Presaonline.com, Stiriong.ro, Csrmedia.ro, Ziar.com, Ziarelive.ro, Stiri-itc.ro, Calificativ.ro, Star-storage.ro, Rador.ro, Newz-all.blogspot.ro, Digi24, Fabricadebani.ro, Amosnews, Curentul, Stiri.astazi.ro, Studentiq.ro, Jurnalul.ro, Promptmedia.ro..


Stomatologia Moderna - mai-iunie 2013